Thuis Over ons

Geschiedenis

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Shenzhen Maps Industry Co., Ltd

Ons bedrijf is een professionele fabrikant van hoofdkussenmachines, bankmachines, matrasproductielijn en wattenlijn. 90% van onze producten wordt uitgevoerd naar meer dan 80 landen rond de wereld.

Onze machines hebben Ce-Certificaat overgegaan, en sommigen van hen hebben Nationaal Octrooi bereikt. Wij bezitten de capaciteit van technische innovatie, volledig kwaliteitscontrole en verkoopsysteem.

Onze producten van uitstekende kwaliteit delen nu een goede reputatie met klanten.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Merken : Kaarten

Jaarlijkse omzet : 2.5 Million-5 Million

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

SHENZHEN-CO. VAN DE KAARTENindustrie, LTD

 

De Industrieco. van Shenzhenkaarten, Ltd werd opgericht in November 2004. Zijn hoofdzaken veroorzaken & verkopen hoofdkussenmahinery, bankmachines, die machines vastzetten. Ons technisch team wijdt om aan daadwerkelijke de productiebehoeften van klanten te voldoen, en verbetert onophoudelijk productietechniek, heeft geaccumuleerd rijke ervaring in productie. Ons bedrijf heeft heel wat R&D-financiering sinds het allereerste begin geïnvesteerd mechanische geautomatiseerde productie voor onze klanten te bereiken, om hun productkwaliteit en productieefficiency te verbeteren terwijl zeer loonkosten druk.

 

Onze producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar Europa, Amerika en nieuwe marktlanden. De KAARTEN en SIEMENS (Shenzhen-Tak) ontwikkelen gezamenlijk technologie voor machines; zij verstrekken technische ondersteuning om productenglobalisering te realiseren. Ons doel is professionele machines en de diensten aan klanten te verlenen.

bedrijfsdiensten

Bedrijfteam

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Adres: 31 blok, Baosheng-de Industriegebied, Bainikeng, Pinghu-Stad, Shenzhen, China

Factory Adres:BLK5, Runchang-Industrieterrein, Hongtian-Dorp, Xinxu-Stad, Huiyang Dist, Huizhou-Stad, de Provincie van Guangdong, China